Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Glazēts cūkgaļas cepetis

2007. gada 29. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
70 min
1. Cūkgaļu ierīvē ar ingveru (lai gaļa būtu mīkstāka, garšvielām cūkgaļas cepšanai, sāli, pipariem un medu.
2. Gaļas gabalu ievieto cepamajā traukā, kur pievieno pārējās sastāvdaļas – saspiestas ķiploka daiviņas, žāvētās plūmes un džinu. Uzliek traukam vāku un liek cepties cepeškrāsnī 250oC temperatūrā līdz gatavs.
3. Pasniedz sagrieztu sķēlēs ar cepeškrāsnī ceptiem kartupeļiem un ķiploku krējuma mērci, un cepeškrāsnī ceptiem šampinjoniem ar sieru.
Uz augšu