Glazēts cūkgaļas cepetis

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas karbonāde
  • Ingvers
  • Medus
  • Garšvielas cūkgaļas cepšanai
  • Žāvētas plūmes
  • Ķiploks
  • Džins
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

70 min.
  1. Cūkgaļu ierīvē ar ingveru (lai gaļa būtu mīkstāka, garšvielām cūkgaļas cepšanai, sāli, pipariem un medu.
  2. Gaļas gabalu ievieto cepamajā traukā, kur pievieno pārējās sastāvdaļas – saspiestas ķiploka daiviņas, žāvētās plūmes un džinu. Uzliek traukam vāku un liek cepties cepeškrāsnī 250oC temperatūrā līdz gatavs.
  3. Pasniedz sagrieztu sķēlēs ar cepeškrāsnī ceptiem kartupeļiem un ķiploku krējuma mērci, un cepeškrāsnī ceptiem šampinjoniem ar sieru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi