Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biepiena cepumi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g margarīns
  • 200 g biezpiens
  • 4 ēdam.k. krējums
  • 2 olas
  • Naža gals sāls
  • 0.5 tējk. soda
  • 3.5 glāzes milti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izkausē margarīnu, pievieno biezpienu, samaisa, tas pievieno krējumu, olas, sāli, sodu. Visu samaisa un beigās pievieno miltus. Mīklu pa daļām rullē, apmēram 4 mm biezu, ar glāzi izspiež ripas apmēram 7 cm diametrā, tad apmērcē vienu ripas pusi ar cukuru(cukuram var pievienot kanēli) saloka ripu uz pusi, tad vēl uz pusi - izveidojas trīsstūrītis. Stūrīti nedaudz ar pirkstiem sakniebj, lai neveras vaļā. Cepumus kliek uz pannas un pārsmērē ar sakultu olu (1 olas dzeltenums+1 ēdk.ūdens).Cep 190 grādos, kamēr zeltaini brūni. Super garšīgi.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas