Biepiena cepumi

2007. gada 28. aprīlis
Foto: Mārīte Gžibovska
Pagatavošana
1 min
1. Izkausē margarīnu, pievieno biezpienu, samaisa, tas pievieno krējumu, olas, sāli, sodu. Visu samaisa un beigās pievieno miltus. Mīklu pa daļām rullē, apmēram 4 mm biezu, ar glāzi izspiež ripas apmēram 7 cm diametrā, tad apmērcē vienu ripas pusi ar cukuru(cukuram var pievienot kanēli) saloka ripu uz pusi, tad vēl uz pusi - izveidojas trīsstūrītis. Stūrīti nedaudz ar pirkstiem sakniebj, lai neveras vaļā. Cepumus kliek uz pannas un pārsmērē ar sakultu olu (1 olas dzeltenums+1 ēdk.ūdens).Cep 190 grādos, kamēr zeltaini brūni. Super garšīgi.
Uz augšu