Biepiena cepumi

Sastāvdaļas

  • 200 g margarīns
  • 200 g biezpiens
  • 4 ēdam.k. krējums
  • 2 olas
  • Naža gals sāls
  • 0.5 tējk. soda
  • 3.5 glāzes milti

Pagatavošana

1 min.
  1. Izkausē margarīnu, pievieno biezpienu, samaisa, tas pievieno krējumu, olas, sāli, sodu. Visu samaisa un beigās pievieno miltus. Mīklu pa daļām rullē, apmēram 4 mm biezu, ar glāzi izspiež ripas apmēram 7 cm diametrā, tad apmērcē vienu ripas pusi ar cukuru(cukuram var pievienot kanēli) saloka ripu uz pusi, tad vēl uz pusi - izveidojas trīsstūrītis. Stūrīti nedaudz ar pirkstiem sakniebj, lai neveras vaļā. Cepumus kliek uz pannas un pārsmērē ar sakultu olu (1 olas dzeltenums+1 ēdk.ūdens).Cep 190 grādos, kamēr zeltaini brūni. Super garšīgi.

Komentāri

Maija 2010. gada 19. jūnijs 15:44
Ļoti garšīgi sanāca, jo pievienoju 1/2 glāzi cukura. Ja taisa trijstūrīšus, tad vislabāk, ja ir plāna mīkla, jo malas apdeg, bet vidus nav labi izcepies. Ja šos cepumus var pagatavot 12-gadīga meitene, tad noteikti to varēs izdarīt arī pieaugušais.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi