Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Makaronu un žāvētas vistas sacepums

2007. gada 25. aprīlis
Foto: Kristīne Jēkabsone
Pagatavošana
40 min
1. Uz pannas mazos gabaliņos apcep vistu(ja ir laba panna, tad eļļu var arī neliet), tam visam pievieno vārītus makaronus - kārtigi samaisa un pacep pāris minūtes. sakuļ divas vai trīs olas un olai klāt piejauc sarīvētu sieru(labi daudz lai sanāk pabieza masa) un pievieno makaroniem ar vistu-atkal visu kārtīgi sajauc un pa virsu uzber kārtiņu ar sarīvētu sieru-liek vāku un cep kamēr siera kārtiņa pa virsu izkususi.
2. Ar garšvielām var neaizrauties(es pievienoju tikai vegettu vārot makaronus), jo vista un siers dod diezgan spēcīgu garšu, kas citas garšvielas vairs daudz neprasa.
3. Ļoti labi garšo, ja pirms olas un siera makaroniem pievieno arī nedaudz konservētu ananasu gabaliņus!
Uz augšu