Maltās gaļas mērce ar svaigiem kāpostiem

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa
  • Svaigs kāposts
  • Sīpoli
  • Milti
  • Krējums
  • Garšvielas

Pagatavošana

30 min.
  1. Apcep malto gaļu ar garšvielām (es lieku vegettu), kad apcepusies brūngana, liek klāt skaidiņās sagrieztus kāpostus (tagad jau ir jaunie) un sīpolus, uzliek vāku un uz mazas uguns cep kamēr kāposti mīksti. Ūdens glāzē iejauc 1 ēdamkaroti miltus, liek klāt, ja par biezu iznāk, tad pielej čuč, čuč ūdeni. Beigās piejauc labi daudz krējuma. Sāli, piparus pēc garšas.
  2. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi