Ietiitas olas

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 400 g liesas cuukgaljas
  • 1 siipols
  • Saals
  • Pipari
  • 4 edk miltu
  • 1 jeela ola
  • 4 edk riivmaizes
  • Ella cepshanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Galju sagriezh siikos gabalinjos, sajauc ar sakapaatu siipolu, saali, pipariem.
  2. Katrai nolobiitajai olai aplipina ¼ galjas,to cieshi piespiezhot. Aplipinaato olu apvilaa miltos, tad olaa, beidzot riivmaizee. Diezgan lielaa ellas daudzumaa olas apgrozot izcep.
  3. Olas var pasniegt ar salaatlapaam ar tomaatiem vai citiem daarzeniem kaa aukstas vai karstas uzkodas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi