Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja ar garnelēn un sieru

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 personām vajadzēs
  • 4 lielas vistu filejas
  • 200 g garneļu
  • 200 g siera
  • Karijs
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa
  • Svaigas dilles
  • Saldais krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistu filejas plakaniski iegriež, bet ne līdz galam, tad tās atver vaļā un uzmanīgi izklopē. Filejas no abām pusēm apkaisa ar sāli un pipriem, bet no iekšpuses apkaisa arī ar kariju, tad liek virsū apmēram 30 g garneļu un 50 g siera, kā arī iepriekš sasmalcinātas svaigās dilles. Pēctam vistas fileju uzmanīgi satin, saspraužot ar kociņu vai sliktākajā gadījumā viegli notin ar diegu.
  2. Filejas liek uz pannas vepties, uz lielas uguns, tā lai tās paliktu zeltaini brūnas, pēctam uz 15-20 min liek cepeškrāsnī, lai arī no iekšpuses kļust gatavas.
  3. Kamēr vistu filejas cepas cepeškrāsnī varam pagatavot mērci - Panna, bezjebkādām taukvielām, ielejam visu saldo krējumu, pievienojam atlikušas garneles, sasmalcinātas dilles un nedaudz vegetu, pāris minūtes maisot pakarsējam un gatavs!
  4. Pildītā fileja vislabāk garšos ar vārītiem kartupeļiem, vai rīsies un marinētiem un svaigiem dārzeņiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas