Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mednieku desiņas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg liesas cukas gaļas
  • 200 g cūkas speķis
  • 45 g sāls
  • 8 g ķimeņu
  • 10 g pipari
  • 1 tējkarote cukura
  • 1 tējk. čābera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cūkas gaļu ar cūkas speķi samaļ 2 reizes pieliek sāli, ķimenes, piparus, cukuru, čāberu. Ja masa ļoti sausa pielej ūdeni. Masu pamatīgi samīca, ļauj vienu nakti sālij izkust un vienmērīgi izdalīties. Nākamajā dienā pilda cuku zarnās, liek kādu laiku žūt, pakarot caurvējā. 24 h tās var presēt, pēc tam 3-4 dienas dūmot. Desas uzglabā vēsā vietā
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas