Mednieku desiņas

Sastāvdaļas

  • 2 kg liesas cukas gaļas
  • 200 g cūkas speķis
  • 45 g sāls
  • 8 g ķimeņu
  • 10 g pipari
  • 1 tējkarote cukura
  • 1 tējk. čābera

Pagatavošana

1 min.
  1. Cūkas gaļu ar cūkas speķi samaļ 2 reizes pieliek sāli, ķimenes, piparus, cukuru, čāberu. Ja masa ļoti sausa pielej ūdeni. Masu pamatīgi samīca, ļauj vienu nakti sālij izkust un vienmērīgi izdalīties. Nākamajā dienā pilda cuku zarnās, liek kādu laiku žūt, pakarot caurvējā. 24 h tās var presēt, pēc tam 3-4 dienas dūmot. Desas uzglabā vēsā vietā

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi