Vistas gaļas buljons

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas galas ( neliela vista)
  • 1 gl. svaiga kreejuma
  • 1 ola
  • Saals
  • Riivmaize
  • Pipari, zalumi

Pagatavošana

1 min.
  1. No vistas galas vāra dzidro buljonu. Vārītu vistas krūtiņu samaļ 2 reizes, pielej krējumu, pieliek olu, sāli, piparus, rīvmaizi, visu labi sakuļ, liek uz pannas plānu kārtu, cep cepeškrāsnī. Gatavu dagriež kubiņos. Uz šķīvja liek gaļas kubiņus, pārlej ar buljonu, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi