Grilētas varžu kājiņas citrona marinādē

Sastāvdaļas

  • Vardes 3-5gab (skatoties kāda lieluma)
  • Citroni - cik nepieciešams
  • Saule, grils alus pēc vajadzības

Pagatavošana

90 min.
  1. Grūtākā ēdiena sadaļa ir sadabūt vardes.
  2. Pagatavošana: vardēm tiek novikta āda un atdalīta pakaļējā daļa (dibens un kājas).
  3. Pēc tam bļodiņā tiek pārlietas ar svaigi spiestu citrona sulu vismaz līdz pusei masas, marinē 60min palaikam tās apmaisot.
  4. Uz grila cep pēc saviem uzkatiem un bauda kopā ar alu.
  5. piezīme: 1. Lai izbaudītu garšu nav nepieciešamas garšvielas.
  6. Var lietot arī mūsu pašu brūnās vardes.
  7. garša: starp vistu un zivi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi