Aknu rumaki

Sastāvdaļas

  • 300 g Vistu akniņas svaigas(vislabāk Ķekavas)
  • 200 g cauraudzīša (plāna,lai var aptīt akniņai)
  • Vegeta
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai
  • Kanepē kociņi

Pagatavošana

20 min.
  1. vistu akniņas apkaisa ar vegetu un pipariem.ļauj min.10 ievilkties.Pa to laiku sagriez cauraudzīti .Ņem akniņu ietin cauraudzītī un ar kociņu sasprauž!Kad viss satīts - liek eļļā un cep nu lai cauraudzīts paliek brūngans!
  2. Vislabāk cept fri katlā,vai lielā eļļas daudzumā.
  3. Jā un c/c jābūt pašauram,lai aptinot ap akninju,taa būtu redzama no abiem galiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi