Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Aknu rumaki

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g Vistu akniņas svaigas(vislabāk Ķekavas)
  • 200 g cauraudzīša (plāna,lai var aptīt akniņai)
  • Vegeta
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai
  • Kanepē kociņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. vistu akniņas apkaisa ar vegetu un pipariem.ļauj min.10 ievilkties.Pa to laiku sagriez cauraudzīti .Ņem akniņu ietin cauraudzītī un ar kociņu sasprauž!Kad viss satīts - liek eļļā un cep nu lai cauraudzīts paliek brūngans!
  2. Vislabāk cept fri katlā,vai lielā eļļas daudzumā.
  3. Jā un c/c jābūt pašauram,lai aptinot ap akninju,taa būtu redzama no abiem galiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas