Sautēta teļa (lielopa gaļa) majonēzē

Sastāvdaļas

  • ½ kg teļa gaļa
  • 1 paciņa majonēzes
  • 250 g krējums
  • 200 g šampinjoni
  • Sāls, pipari
  • 1 sīpols

Pagatavošana

1 min.
  1. Teļa gaļu (mīkstums) sagriež nelielās šķēlēs, kārto sautējamā pīlē kārtām ar sīpoliem un sagrieztiem šampinjoniem. Visu pārlej ar majonēzi un krējumu, nedaudz pievieno arī ūdeni. Sāli un piparus pievieno pēc garšas.
  2. Sautē cepeškrāsnī, kamēr gaļa ir mīksta.
  3. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi