Sākums > Receptes > Brokastis

Spāņu omlete ar kartupeļiem

2007. gada 19. aprīlis
Foto: Marina Pitiļeviča
Pagatavošana
1 min
1. Cepamajā pannā uzkarsē eļļu ,ieber kartupeļus un sīpolus un maisa,līdz tie r pilnībā pārklāti ar eļļu.Cep uz lēnas uguns apmēram 10 min ,līdz dārzeņi kļūst zeltaini brūni.Pārpalikušo eļļu nolej no pannas.
2. Olas iesit bļodā ,pieber sāli un piparus un sakuļ ar dakšiņu.
3. Olas ielej pannā un sajauc ar dārzeņiem.Cep apmēram 10 min ,līdz olas ir gandrīz pilnībā sarecējušas,tad omleti patur zem karsta grila 1-2 min,līdz tā kļūst brūna.
4. Omleti ieslidina siltā šķīvī un sagriež četrās daļās.Apkaisa ar sakapātiem pētersīļiem un pasniedz siltu vai atdzesētu.
Uz augšu