Spāņu omlete ar kartupeļiem

Sastāvdaļas

  • 3 ēdamk. olīveļļas
  • 2 lieli kartupeļi,sagriezti kubiņos
  • 2 lieli sīpoli ,sagriezti mazos gabaliņos
  • 6 olas
  • Sāls un melnie pipari
  • 1 ēdamk. sakapātu pētersīļu
  • 4 personām

Pagatavošana

1 min.
  1. Cepamajā pannā uzkarsē eļļu ,ieber kartupeļus un sīpolus un maisa,līdz tie r pilnībā pārklāti ar eļļu.Cep uz lēnas uguns apmēram 10 min ,līdz dārzeņi kļūst zeltaini brūni.Pārpalikušo eļļu nolej no pannas.
  2. Olas iesit bļodā ,pieber sāli un piparus un sakuļ ar dakšiņu.
  3. Olas ielej pannā un sajauc ar dārzeņiem.Cep apmēram 10 min ,līdz olas ir gandrīz pilnībā sarecējušas,tad omleti patur zem karsta grila 1-2 min,līdz tā kļūst brūna.
  4. Omleti ieslidina siltā šķīvī un sagriež četrās daļās.Apkaisa ar sakapātiem pētersīļiem un pasniedz siltu vai atdzesētu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi