Kūka bez cepšanas

Sastāvdaļas

  • 300 gr.saldā krējuma
  • 2 paciņas cepumi (labāk Selgas klasiskie)
  • 6 nelieli āboli
  • Pavisam nedaudz cukurs

Pagatavošana

20 min.
  1. Saputo saldo krējumu ar nedaudz cukura. Cepumus salauž nelielos gabaliņos un ābolus sarīvē uz rupjās sakņu rīves. Vispirms saputotajā krējumā iemaisa sarīvētos ābolus tad nelielām porcijām arī salauzītos cepumus. Visu labi samaisa un liek formā ar noņemamām malām. Tad liek ledusskapī lai savelkas vismaz 12 stundas. Tad griež un ēd kā parastu kūku.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi