Burkānu un siera sacepums ar baltmaizi

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg burkānu
  • Sīpols
  • 200 g sviesta
  • 40 g kviešu miltu
  • 250 g čedaras siera
  • 2 gl piena
  • 1 tējk sāls
  • ¼ tējk sinepju pulvera
  • 3 gl baltmaizes kubiņu

Pagatavošana

1 min.
  1. Burkānus nomizo, sagriež šķēlēs, vāra sāļā ūdenī pusmīkstus. Katlā izkausē trešo daļu svietsa, pieliek sasmalcinātu sīpolu un satē 2-3 min. Pieliek miltus, sāli, sinepju pulveri, pienu, maisot vāra, līdz mērce vienmērīgi sabiezējusi. Burkānus un siera šķēles liek kārtām veidnē, pēdējā kārtā liek burkānus. Pārlejmērci, visu pārkaisa ar baltmaizes gabaliņiem un pārlej atlikušo kausēto sviest. Cep cepeškrāsnī vidējā siltumā 35-45 min.
  2. Pasniedz kā pastāvīgu ēdienu vai kā piedevu gaļas ēdieniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi