Ar šķiņķa krēmu pildītas omletes

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • E ēdk piena
  • Sāls
  • Sviests cepšanai
  • Pildījumam 150gr sutināta šķiņķa
  • 50 g kausētā siera

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas sakuļ, pievieno sāli, pienu, vēlreiz sakuļ, lej uz pannas. Izkausētā sviestā cep no abām pusēm gaiši dzeltenu. Atdzisušu pārziež ar samaltu šķiņķi, kurā iemaisa kausēto sieru.Satin stingrā veltnī, ietin folijā un uz 1 stundu ievieto ledusskapī.
  2. Pasniedz sagrieztu šķēlītēs, rotā ar dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi