Sēņu bumbiņas

Sastāvdaļas

  • 250 g baraviku vai apšu beku
  • 4 šķēles baltmaizes
  • 1 sīpols
  • 1 ola
  • 2 ēd.k. rīvmaizes
  • 2 ēd.k. eļļas
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sēnes nomazgā, notīra, 2-3 min. blanšē verdošā ūdenī, notecina un kopā ar izmērcētu baltmaizi 2 reizes izmaļ caur gaļas mašīnu, izmantojot smalko sietu. Masi pievieno olu, sāli un rūpīgi samaisa. No gatavās masas veido apaļas bumbiņas, apviļā rīvmaizē un cep sakarsētā eļļā brūnas. Pasniedz ar kartupeļu biezeni.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi