Vistas fileja "jaunums"

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
  • Svaigi āboli
  • Krievijas siers
  • Majonēze
  • Garšvielas
  • Panēšanai - ola un milti
  • Cepšanai - augu eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistas fileju izdauza ar gaļas āmuriņu, pārkaisa ar garšvielām, apviļā olā un miltos, cep sakarsētā eļļā. Kad viena filejas puse apcepusies, to apgriež un gatavo pusi pārklāj ar ābolu ripiņām, pārkaisa ar sarīvētu sieru un uzspiež majonēzes tīkliņu. Pannai uzliek vāku un turpina cept uz lēnas uguns, līdz fileja gatava. Pasniedz ar dažādiem dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi