Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja "jaunums"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
  • Svaigi āboli
  • Krievijas siers
  • Majonēze
  • Garšvielas
  • Panēšanai - ola un milti
  • Cepšanai - augu eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistas fileju izdauza ar gaļas āmuriņu, pārkaisa ar garšvielām, apviļā olā un miltos, cep sakarsētā eļļā. Kad viena filejas puse apcepusies, to apgriež un gatavo pusi pārklāj ar ābolu ripiņām, pārkaisa ar sarīvētu sieru un uzspiež majonēzes tīkliņu. Pannai uzliek vāku un turpina cept uz lēnas uguns, līdz fileja gatava. Pasniedz ar dažādiem dārzeņiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas