Olas mērcītē

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • 2 ēd. k. tomātu mērces vai ketčupa
  • 3 ēd. k. piena (krējumu var uzreiz sajaukt ar pienu)
  • 1 šķipsniņa sāls
  • 1 šķipsniņa cukura
  • Pipari pēc vēlēšanās
  • Eļļa
  • (krējuma, tom.mērces un piena daudzums atkarīgs no pannas diametra)

Pagatavošana

5 min.
  1. Uz sakarsētas pannas uzlej nedaudz eļļu, tomātu mērci, krējumu ar pienu. Pievieno sāli, cukuru un piparus, vissu kārtīgi maisa, līdz sāk vārīties (mērcītei jābūt apmēram 0.5 mm biezumā no pannas dibena). Piesit klāt olas (mērcītē ola nepiedeg, bet it kā uzvārās). Cepšanas ilgums atkarīgs, vai grib olu ar mīkstu vidiņu, vai pilnīgi izceptu vidiņu. Kad ola gatava, pasniedz uz šķīvīša, pāri pārlejot mērcīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi