Biezpiena - krējuma krēms

Sastāvdaļas

  • Biezpiens - 500 gr
  • Skabs krējums - 500 gr
  • Cukurs - 150 gr
  • 2 tējk. vaniļas cukura vai rīvētas citrona miziņas (var izmantot arī citronu esenci)

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpiena massu, krējumu, cukuru un vaniļas cukuru (citrona miziņu) saputo.
  2. Saputoto massu lej forma un ļauj tai sarecēt.
  3. Pasniedz ar kompotu.

Komentāri

paula 2014. gada 20. marts 16:29
man nesanāca galīgi nekas nuzputojās tikai biezpiens palika galīgi šķidrs.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi