Kūpinātas mencas pastēte sviestmaizēm

Sastāvdaļas

  • 400 g kūpinātas mencas
  • 60 g sviesta
  • 100 g tomātu biezeņa
  • Smalkie pipari
  • Etiķis
  • Sāls
  • Cukurs
  • Dilles
  • Pētersīļu lapiņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivs fileju sagriež mazos gabaliņos, liek katlā, pārlej ar tomātu biezeni, pieliek sasmalcinātus zaļumus un sautē. atdzesētu fileju divas reizes samaļ, pievieno garšvielas, saputotu sviestu. Pastēti izmanto sviestmaizēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi