Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biepienīgiābolains sacepums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • ½kg biezpiena
  • ½ kg ābolu
  • 2 olas
  • ½ gl cukura
  • 3 ēdamk mannas putraimu
  • Sāls
  • Vaniļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienu, olu dzeltenumus un cukuru saputo ar kausēto sviestu un mannu. Kad veidojas vienmērīga masa, pievieno sāli un vaniļu, vēlreiz visu rūpīgi smaisa un pieber gabaliņos sagrieztus ābolus un saputotus olu baltumus. Sagatavoto masu liek ar taukvielām ieziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, virsmu nokljot ar sarīvēta ābola, sviesta (1 ēdk) un cukura (½ ēdk) masu. Cep vidēji karstā cepeškrāsnī.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas