Ievārījuma rausis

Sastāvdaļas

  • 150g margarīna
  • 2 ēd.k. krējuma
  • 3 olas
  • 1.5 1,5 glāzes ievārījuma
  • 1 tējk. sodas
  • milti

Pagatavošana

25 min.
  1. Margarīnu saputo ar cukuru, pievieno olas, sodu, sajauktu ar nelielu krējuma daudzumu. Miltus pievieno tik daudz, kamēr veidojas viendabīga, bieza masa, tad uzmanīgi iecilā ievārījumu.
  2. Formu ietauko ar margarīnu, iekaisa nedaudz rīvmaizes un iepilda mīklu. Var dekorēt ar ogām.
  3. Cep 25 minūtes 180 grādu temperatūrā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi