Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Makaroni ar lasi un šampinjonu mērci

2007. gada 12. aprīlis
Foto: Agate Bērziņa
Pagatavošana
30 min
1. Vispirms sagriež vistas fileju 2cm lielos kubiņos un to samaisa ar vistas garšvielām, liek ledusskapī uz 5min. lai ievelkas. Pa to laiku noskalo šampinjonus un sagriež 4 daļās (var griezt rupjās šķēlēs).Kad tas ir izdarīts, liek vārīties makoronus, tiem pievieno sāli. Kamēr makaroni vārās, gatavo mērci-vistas fileju un šampinjonus sautē uz pannas(uz mazas uguns, tā lai vistas gabaliņi ir sulīgi un sēnes kraukšķīgas), kad tas viss ir gatavs, pievieno saldo krējumu un sāli pēc garšas, mērcei ļauj uzmest burbuļus un ir gatava. Gatavos makaronus nokāš, liek uz šķīvja un pārlej ar mērci.(var darīt savādāk,makaronus katlā samaisīt ar pagatavoto mērci, garša nemainās).
Uz augšu