Komentāri par: Vimba "sliņķiem"

visvaldis 2015. gada 22. februāris 12:28
recepte nav slikta tikai jaed ar irbuliem vai pinceti tam es esmu par slinku iesaku mainit nosaukumu
Māris 2012. gada 23. decembris 16:50
Šogad pavasrī arī pagatavoju vimbas pēc šīs receptes- nu baigi labi sanāca. Arī bilde smuka izdevās, mēģināšu pievienot. :)
Mārīte 2012. gada 21. jūlijs 15:06
majonēze nevis Mildas,bet Helmans, laikam reklāma Mildai :)))
Mārīte 2011. gada 21. aprīlis 07:37
Prieks, ka garšoja. Tākā man patīk improvizēt, tad patio sev reizēm atklāju jaunas receptes :)))
Lai labāk iemarinētos vimbas iekšu arī vajag sasmērēt un būs labi.
Biezākas zivis tiešam "jāatver".
janka 2011. gada 20. aprīlis 23:49
Šodien ķertaas vimbas uztaisiju pēc šīs receptes + uz pannas sviestā: nu ideaali!!!
Unikis 2010. gada 5. augusts 20:54
Šodien pirmo reizi mūžā noķeru meža vimbu, kuru pagatavoju par pamatu ņemot šo recepti. Izmantoju iemarinēšanai krievu sinepes, sāli un citronpiparus. Majoneze mājās nebija, tāpēc izmantoju ko līdzīgu "tūkstošsalu" mērcei.

Garšoja labāk, kā biju gaidījis ;)

Secinājums- nākošreiz meža vimbu griezīšu pušu pa muguru, lai tā būtu plānāka (kā kūpināta skumbrija lielveikalā), līdz ar to tā vairāk piesūksies ar marinādi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes