Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
6
Jaunākie Vecākie
v
visvaldis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
recepte nav slikta tikai jaed ar irbuliem vai pinceti tam es esmu par slinku iesaku mainit nosaukumu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Māris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šogad pavasrī arī pagatavoju vimbas pēc šīs receptes- nu baigi labi sanāca. Arī bilde smuka izdevās, mēģināšu pievienot. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mārīte
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
majonēze nevis Mildas,bet Helmans, laikam reklāma Mildai :)))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mārīte
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Prieks, ka garšoja. Tākā man patīk improvizēt, tad patio sev reizēm atklāju jaunas receptes :)))
Lai labāk iemarinētos vimbas iekšu arī vajag sasmērēt un būs labi.
Biezākas zivis tiešam "jāatver".
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
janka
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šodien ķertaas vimbas uztaisiju pēc šīs receptes + uz pannas sviestā: nu ideaali!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
U
Unikis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šodien pirmo reizi mūžā noķeru meža vimbu, kuru pagatavoju par pamatu ņemot šo recepti. Izmantoju iemarinēšanai krievu sinepes, sāli un citronpiparus. Majoneze mājās nebija, tāpēc izmantoju ko līdzīgu "tūkstošsalu" mērcei.

Garšoja labāk, kā biju gaidījis ;)

Secinājums- nākošreiz meža vimbu griezīšu pušu pa muguru, lai tā būtu plānāka (kā kūpināta skumbrija lielveikalā), līdz ar to tā vairāk piesūksies ar marinādi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes