Sākums > Receptes > Deserti

Bumbieri ar ''barlo'' vīnu

2007. gada 9. aprīlis
Foto: cherry
Pagatavošana
1 min
1. augļus noskalo un nomizo.ar kātiņiem uz augšu liek diezgan augstā katlā.pievieno krustnagliņas,lauru lapas,kanēļa standziņu un citrona miziņas.tad bumbierus pārkaisa ar cukuru un pārlej ar vīnu.
2. srauji vāra.pēc tam karstumu samazina un vāra nepilnu stundu,bet tā lai bumbier neizjūk un būtu pietiekami stingri.
3. tad augļus izceļ no katla un kārto uz šķivja.sarkanvīnu vēl nedaudz novāra un pārlej bumbieriem.pasniedz istabas temperatūrā.
4. p.s.
5. protams var arī izmantot citu vīnu un galvenais nepārspīlēt ar citrona miziņām.bet tās vairāk pēc garšas.
Uz augšu