Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Bumbieri ar ''barlo'' vīnu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 bumbieri
  • 4 krustnagliņas
  • 2 nelielas lauru lapas
  • 1 kanēļa standziņa
  • Citrona miziņas[nedaudz]
  • 125 g cukura
  • ¾ l ''barlo'' vīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. augļus noskalo un nomizo.ar kātiņiem uz augšu liek diezgan augstā katlā.pievieno krustnagliņas,lauru lapas,kanēļa standziņu un citrona miziņas.tad bumbierus pārkaisa ar cukuru un pārlej ar vīnu.
  2. srauji vāra.pēc tam karstumu samazina un vāra nepilnu stundu,bet tā lai bumbier neizjūk un būtu pietiekami stingri.
  3. tad augļus izceļ no katla un kārto uz šķivja.sarkanvīnu vēl nedaudz novāra un pārlej bumbieriem.pasniedz istabas temperatūrā.
  4. p.s.
  5. protams var arī izmantot citu vīnu un galvenais nepārspīlēt ar citrona miziņām.bet tās vairāk pēc garšas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas