Svaigi rabarberi

Sastāvdaļas

  • 400 g rabarbera
  • 100 g cukura
  • Citrina (apelsīna) miziņa vai kanēlis

Pagatavošana

1 min.
  1. jaunos rabarberu kātiņus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs, pārkaisa ar cukuru, trauku nosedz un atstāj vēsumā iecukuroties pāris stundu.
  2. Pasniedzot pārkaisa ar sarīvētu citronu (apelsīna) miziņu vai kanēli. Šādi sagatavotus rabarberus var lietot arī ar putu krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi