Kūpinātas reņģes ar kartupeļiem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 500 g kūpinātu reņģu
  • 5 novārīti kartupeļi
  • 1 novārīta vidēja lieluma biete
  • 1 marinēts gurķis
  • ¾ gl krējuma vai krējuma mērces
  • Sāls
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Reņģes notīra un sadala mazos gabaliņos; kartupeļus, bietes un gurķus sagriež plānās šķēlītēs, samaisa ar reņģēm, pielej krējuma mērci, pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi