Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Kūpinātas reņģes ar kartupeļiem

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g kūpinātu reņģu
  • 5 novārīti kartupeļi
  • 1 novārīta vidēja lieluma biete
  • 1 marinēts gurķis
  • ¾ gl krējuma vai krējuma mērces
  • Sāls
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Reņģes notīra un sadala mazos gabaliņos; kartupeļus, bietes un gurķus sagriež plānās šķēlītēs, samaisa ar reņģēm, pielej krējuma mērci, pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas