Sākums > Receptes > Zupas

Sātīga gaļas biezzupa vācu gaumē

2007. gada 8. aprīlis
Foto: Shutterstock.com
Sātīga, garda un sildoša biezzupa ar gaļu un dārzeņiem.
Pagatavošana
1 min
1. Gāļu liek verdošā sālsūdenī.Pievieno aromātiskos vai baltos piparus.Uzkarsē.Noņem putas.
2. Gaļu vāra 1,5-2 stundas.
3. Dārzeņus nomizo. Puravu un kāpostu notīra.
4. Kartupeļus sagriež daiviņās, selerijas un pastinakus-kubiņos. Burkānus sagriež gareniski un pēc tam šķērsām. Visu liek katlā.
5. Dārzeņiem jāvārās 20-30 minūtes, lai tie kļūtu mīksti, taču neizšķīstu.
6. Puravu sagriež gabalos, kāpostu-sloksnītēs. Pievieno zupai, kad līdz vārīšanās beigām atlikušas apmēram 15 minūtes.
7. Gaļu izņem no katla un sagriež porciju gabalos, liek atpakaļ katlā. Bagātīgi pārkaisa ar pētersīļiem.
8. Zupu pasniedz ar rupjmaizi. Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu