Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļa piparu mērcē

Cūkgaļa piparu mērcē

FOTO: Depositphotos.com

Gardi ar rīsiem, arī ar kartupeļiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas (kakla lāpstiņas gabals)
  • 3 sīpoli
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 350 g tomātu
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 čili piparu pāksts
  • 300 ml gaišā alus
  • 250 ml olīveļas
  • Sāls
  • 1 lauru lapa
  • 1 šķipsna/s sasmalcinātu ķimeņu
  • 1 šķipsna/s oregano
  • 1 saišķītis pētersīļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Gaļu noskalo aukstā ūdenī, nosusina un sagriež apmēram 3 cm lielos gabalos.
  2. Sīpolus un ķiplokus nomizo un sagriež.
  3. Tomātus noplaucē ar verdošu ūdeni, atdzesē, nomizo, izgriež serdi un sagriež.
  4. Papriku sagriež mazos gabalos, čilī smalki sakapā.
  5. Lēzenā katlā sakarsē olīveļlu, apcep tajā gaļu no visām pusēm, apsāla.
  6. Pievieno sagrieztos sīpolus un ķiplokus, mazliet pasautē, tad pievieno tomātus, papriku, čili un pielej alu.
  7. Pieliek lauru lapu, ķimenes un oregano. Sautē zem vāka mērenā karstumā apmēram 1 stundu.
  8. Pētersīļus sasmalcina, tos pievieno pasniegšanas brīdī.

    Labu apetīi!
    Pētersīļus sasmalcina, tos pievieno pasniegšanas brīdī.

L...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu, siera pankūkas

Kartupeļu, siera pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas