Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļa piparu mērcē

2007. gada 8. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Gardi ar rīsiem, arī ar kartupeļiem.
Pagatavošana
90 min
1. Gaļu noskalo aukstā ūdenī, nosusina un sagriež apmēram 3 cm lielos gabalos.
2. Sīpolus un ķiplokus nomizo un sagriež.
3. Tomātus noplaucē ar verdošu ūdeni, atdzesē, nomizo, izgriež serdi un sagriež.
4. Papriku sagriež mazos gabalos, čilī smalki sakapā.
5. Lēzenā katlā sakarsē olīveļlu, apcep tajā gaļu no visām pusēm, apsāla.
6. Pievieno sagrieztos sīpolus un ķiplokus, mazliet pasautē, tad pievieno tomātus, papriku, čili un pielej alu.
7. Pieliek lauru lapu, ķimenes un oregano. Sautē zem vāka mērenā karstumā apmēram 1 stundu.
8. Pētersīļus sasmalcina, tos pievieno pasniegšanas brīdī.

Labu apetīi!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu