Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Vaniļas pasha

Vaniļas pasha

FOTO: Alona Nazarova

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Biezpiens - 600gr
  • Salds krējums - 3 glazes
  • Cukurs - 1glaze
  • Vaniļa pusnūjiņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienam jābūt taukainam un sausām. Tad biezpienu izberžū caur sietu un minūtes divas vēl maisu blenderī. Tad parliekot massu bļodā pakapeniski pievienoju saldo krējumu un atkāl kartīgi to maisu, beigas pievieno cukuru un vanīļas nūjiņu. Tālāk massu lieku salvēte vai marlē izklājot formu un uz 12 stundām lieku ledusskapī.
  2. Tad izgāž no formas un iztin no marles vai salvētes. Rota ar svaigiem augļiem vai riekstiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Krabju salāti ar puķkāpostu, kukurūzu un svaigu gurķi

Krabju salāti ar puķkāpostu, kukurūzu un svaigu gurķi

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas