Komentāri par: Lazanja ar malto gaļu

Amanda 2015. gada 26. jūnijs 16:10
Ļoti laba recepte
Amanda 2015. gada 25. jūnijs 18:39
pamiģināšu šo recepti
Inta 2011. gada 8. decembris 00:30
nu ja nopietni tad sadai plitij der tikai vakteshana uz aci! jo katrai plitij savs karstums, mana gadijuma pec 20 min var pabazt degunu un parbaudit.
bet par pasu recepti - gardi! neko pielikt ne atnemt.
Aija 2011. gada 24. oktobris 14:37
Inta-gaidu Jūsu padomu ne tikai komentāru par to kā vajag vai nevajag.
inta 2010. gada 14. oktobris 13:20
vai sajos laikos kaads padomaa arii par to ka citiem ir malkas pliitis ar parasto cepeskraasni??? esmu jau pie taa pieradusi, bet ir arii daudzas jaunaas saimnieces ar taadaam pliitiim un vinas vis ticamaak tam atmet ar roku vai visu salaiz griistee un taa ir maaciiba vairs klaat nekerties. vareetu par so padomaat un dot padomu kaa pielaagoties tiem kas nezin.
Toms 2009. gada 15. novembris 03:41
Priekš pirmās reizes sanāca ūber gardi ;) Gatavošana gan paņēma laiciņu

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes