Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
6
Jaunākie Vecākie
A
Amanda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti laba recepte
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Amanda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
pamiģināšu šo recepti
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nu ja nopietni tad sadai plitij der tikai vakteshana uz aci! jo katrai plitij savs karstums, mana gadijuma pec 20 min var pabazt degunu un parbaudit.
bet par pasu recepti - gardi! neko pielikt ne atnemt.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Inta-gaidu Jūsu padomu ne tikai komentāru par to kā vajag vai nevajag.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vai sajos laikos kaads padomaa arii par to ka citiem ir malkas pliitis ar parasto cepeskraasni??? esmu jau pie taa pieradusi, bet ir arii daudzas jaunaas saimnieces ar taadaam pliitiim un vinas vis ticamaak tam atmet ar roku vai visu salaiz griistee un taa ir maaciiba vairs klaat nekerties. vareetu par so padomaat un dot padomu kaa pielaagoties tiem kas nezin.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
T
Toms
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Priekš pirmās reizes sanāca ūber gardi ;) Gatavošana gan paņēma laiciņu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes