Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Auzu pārslu cepumi "auziņi"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Auzu pārslas - 2glāzes
  • Sviests - 150 grami
  • Ola - 1 gab
  • Cukurs - ½ glāze
  • Milti - ½ glāze
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Auzu pārslas apgrauzdē zeltani brūnas. Sviestu sakuļ ar cukuru un olu, pievieno apgrauzdētās auzu pārslas un miltus. Liek uz pannas, kura izklāta ar cepešpapīru mazus pikucīšus, liek cepeškrāsnī sakarsēta līdz 180 gr. un cep gatavus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas