Plūmju kūka ar marcipānu

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 100 g sviesta
  • 50 g cukura
  • Pusola
  • 150 g miltu
  • Šķipsniņa sāls
  • Pīldījumam
  • 500 g plūmju
  • 100 g marcipāna masas
  • 2 olas
  • 100 g saldā krējuma
  • 2 ēdamkarotes cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. No sviesta, cukura, pusolas, miltiem un sāls ātri samīca mīklu, ietin plēvē un uz 30 minūtēm noliek aukstumā.Tad to ieklāj ietaukotā cepamā veidnē, sadursta ar dakšiņu un 20 minūtes cep 180 grādu temperatūrā. Padzesē un sagatavo pildījumu: Marcipāna masu sajauc ar cukuru, olām, krējumu. to pārlej mīklai veidnē. Virsū kārto sagrieztas plūmes. Liek krāsnī un cep 40-50 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi