Dzērveņu šarlote

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 100 g dzērveņu
  • 1 ola
  • 3 ēd. k. cukura
  • 1 paciņa vanilīncukura
  • 40 g miltu
  • Pūdercukurs pārkaisīšanai
  • Sviests veidnes ieziešanai

Pagatavošana

50 min.
  1. Ugunsdrošu veidnīti ieziež ar sviestu, noliek aukstumā.
  2. Olu ar cukuru un vanilīncukuru saputo, pievieno miltus.
  3. Veidnītē ber visas dzērvenes, virsū uzlej saputoto olu un miltu masu.
  4. Cep 30-35 minūtes 180 grādu temperatūrā. Atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru. Garšīgi ar saldējumu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi