Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Garšīgā lieldienu pasha

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 paciņas 9% biezpiena (jo treknāks, jo labāk)
  • 5 olas
  • Glāze cukura
  • Puslitrs saldā krējuma
  • 400 g marmelādes (tādas, kura kūst, nevis poļu ražotās)
  • Mandeles vai lazdu rieksti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Biezpienu kārtīgi sablenderē, lai veidojas krēmveida konsistences masa.
  2. Sagriež nelielos gabaliņos marmelādi.
  3. Sasmalcina mandeles.
  4. Olas sakuļ ar cukuru.
  5. Sakuļ saldo krējumu.
  6. Visu sajauc kopā un veido no masas formu pēc pašu vēlēšanās. (Vēl var pievienot masai arī žāvētas plūmes).
  7. Pashu ietin marlē, taču marli pirms tam SAMITRINA!! tā būs vieglāk to pēc tam noņemt.
  8. Pashu liek zem sloga uz diennakti, tā lai iztek liekais šķidrums.
Receptes.lv Iesaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas