Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Bekas saldajā marinādē

Bekas saldajā marinādē

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg Baraviku vai citu beku, var arī jauktas ar lapiņsēnēm
  • 250 g ūdens
  • 2 ēd. k. sāls
  • 5-8 ēd. k. cukura
  • 1/2 ēd. k. esences (4 ēd. k. galda etiķa)
  • Smaržīgie pipari
  • Lauru lapa
  • Ķiploki, kanēlis - izvēlas garšu pats
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Notīrītas sēnes liek katliņā, pielej ūdeni, vāra 10 min.
  2. Pieliek sāli, cukuru, esenci. Pagaršo, ja vēlas - pieliek trūkstošo.
  3. Burkā ieliek lauru lapu, 3 smaržīgos piparus, ķiploku vai kanēli, bet abus kopā nē.
  4. Ielej karstu masu burkās. Karsē 30 min. ūdenī, var likt karstas burkas spilvenos un turēt 2 stundas.

    Lai labi garšo!
    Ielej karstu masu burkās. Karsē 30 min. ūdenī, var likt kars...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīta biezpiena plācenīši

Rīta biezpiena plācenīši

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas