Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
24
Jaunākie Vecākie
L
Lita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man sanāca mīksts un nemaz nepatika, ēdu kā saldo ar ķiseli skābenu klāt.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
A
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Olu dzeltenumi ar cukuru jākuļ karstā ūdens peldē. Tad sanāk tāds biezs un maigu garšu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Megija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es arī uztaisīju, bija ļoti labs un visu laiku pieturos pie šīs receptes.
Ar alkohola daudzumu var variēt, tas kūkas garšu nepadarīs sliktāku ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Līga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu,Everit, es Tev galīgi nepiekritīšu, ja esi bijusi Itālijā,tiramisū valstībā, tad Tev nevajadzētu domāt, ka tiramisū ir jābūt kā Tu aprakstīji, bet gan pilnīgi pretēji, slapjam, kā saldajam ēdienam, viņu pat bļodiņās pasniedz... Alkoholu pielieto kā nu kurais, nav jau tādas pareizās receptes- kā kuram garšo.. ēst gatavošanai jau vispār nav jābūt kā Padomju laikos- tik grami tā, tik frikadeles katrā šķīvīm, pēc skaita, ēdiens jāpagatavo ar izjūtām :) Veiksmi gatavojot burvīgo tiramisū!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Diāna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es piekrītu everitai
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kamene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Peikrītu, ka īstais Tirumisu izskatāspat savādāk, bet nepiekrītu, ka lv nevar pagatvot īsto tiramisu? Man paziņas mamma Itālijā apguva Tiramisu gatavošanu...viņai pat bija no turienes līdz īstais alko un kafija. + īstā recepte, gan galvā gan uz lapas. Bija dievīgi garšīgs Tiramisu, viņa man pat taisīja pēc pasūtījuma. Pirmo reizi ēdu tik gaisgu, nepārspīlēti saldu, maigu saldo ēdienu, jeb kā to pareizāk nosaukt. Pirmo reizi jutu, ka šis ir mans saldais, ko es nekad neaizmirsīšu, ir pagājuši vairāk kā 4 gadi un joprojām aceros to vieglo nepiesātināto garšu. Pati neriskēju taisītu, jo zinu, ka es uz pusi neoratīšu viņu tā pagatavot. Negribu pievilkt savas atmiņas :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
!
!!!!!!!!!!!!!!!!
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
šis nav īstais tiramisu!!!!!
Īstajam jābūt gaisīgam, tādam kas kūst mutē!!!
Un par to alkaholu vsp.... tad jau labāk vnk šņabi gāzt klāt un sanāks kkads krievu tiramisu!!!
vsp taisot tiramisu ir jajut cik daudz kas jaliek klat!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
r
rara
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ir garsigak, ja cukura vieta liek pudercukuru!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
r
rara
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ir garsigak, ja cukura vieta liek pudercukuru!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Starp citu
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es vienmēr gatavoju divus saldos vienlaicīgi- titramisu un bezē cepumus. Kamēr tiramisu ledusskapī atpūšas, bezē tiek naski notiesāti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
es:)
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Var arī gatavot bez alhakola?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
simona
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pilnīgi garām! Es dzīvoju Itālijā,un šeit to gatavo pavisam savādāk!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Everita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es pilnīgi nesaprotu no kuriem avotiem cilvēki ņem tās tiramisū receptes??? Kāpēc nepieciešams tāds alkohola daudzums un vēl kkāds mistisks ķiršu dzēriens??? Cepumi ir jāizmērcē istabas temperatūras kafijā un ja grib tad var kādus 10-15 gramus pievienot labu brendiju, nevis tikai apslacīt. Tiramisū ir jābūt gaisīgam un cepumiem jāizskatās kā biskvīta kūkai... Man dakārt tracina, kad lieto nosaukumu un tas nemaz neatbilst tam kā ir jābūt... Tik pat labi es piemēram asiņaino mēriju uztaisītu ar ķirbju sulu Jūs nemaz nebūtu vīlušies ja tādu jums atnestu???
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Ela
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Taisiju..Tikai izmantoju Hektoru...un eksperte lika klat apmeeram pusi no plaukstinja pudeles...garsu nesamaitaaja un nepiedzeeraamies!!!:Dbija patikama garsa bet pec alkahol gan nebija nemaz!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
piekrītu Madarai,pietam pievieno nevis Amareto bet Marsalas vīnu 20ml.un uz 500 gr macarpones siera vajag 6 olu dzeltenumus ,un 4 olu baltumus.Kad olas dzeltenumi sputoti ar cukuru pievieno macarponi un sakuļ lai nebūtu kunkuļu tad iemaisa masā marsalas vīnu.sakuļ olas baltumu un iecilā to masā.pārējas viss kā receptē.Tikai nekad itāļi neēd tiramisū otrā dienā.Tiramisū pasniedz pēc 3 stundām kad kūka ir pati pilnība.Otrā dienā to nevar saukt par tiramisu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
N
Nanija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Un kur tad saputotais olu baltums kurs loti maigi jaiecila maskarponeun olu dzeltenuma massa ??tas jau ir viens no svarigakajiem elementiem lai krems butu gaisigs!!es gan likierus klat neleju tas ir gaumes jautajums.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
loti garsiigs,palies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Madara
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lai teiktu ka tas ir īstais tiramisu, tad tas ir par skaļu, jo īsto tiramisu taisa itāļi...nevis "Virtuve-Latvija"
Dāmu pirksiņus mērcē esspreso kafijā, nevis tikai aplej, biskvītam ir jābūt mitram vai pat vairāk kā mirtam, lai justu kafijas garšu.... Attēls, kas pievienots galīgi nēataino īsto!
Ja vēlaties atrast īsta tiramisu receptes paskatieties you tube, kā taisa īsti itāļi.

Piedod Meistar!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
r
robodds
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Haha kurs tur litru smigas gribeja liet klat ?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Iveta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Liene!! :D Tu mani sasmīdināji.. 4cl ir 40ml nevis 400 :D:D:D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Liels paldies! :)

Liene, izskatās ka tev ir maza pieredze kulinārijā. Pats labākais ir kūkām likt klāt īstu alkoholu, nevis kaut kādas alkohola esences! Uzreiz ir jūtama garšā atšķirība ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vai receptes autore ir parliecinata par sastavdalju mervienibam???? dziivs alkohols! araa metama kuuka! 2 cl kirsu degviins un 4 cl amoreti, t.i. 200 g viens un 400 otrs???? tad jau labak tiru amoreti dzert un nekjepaties.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man loti garso:D paldies.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Iveta Rutkovska
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šis ir labs Tirmaisu variants, es taisu līdzīgu, vienīgi biskvītus lieku vienā kārtā, un krēma kārtu leju virsū labi biezu, mūsmājās tā garšo labāk. Par to !īsto! gan gribu teikt, ka daudz esmu ceļojusi pa Itāliju - No Turīnas līdz pašam papēdim - Apūlijai un, tici man, katrā restorānā, kur to pasniedz, Tiramisu būs atšķirīgs, pat Venēcijā, kas ir Tiramisu dzimtene, nedabūsi divus vienādus. Šis ir demokrātisks deserts.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Deserti

Jaunākās receptes