Pilditi kartupeli

2007. gada 6. aprīlis
Foto: Viktorija Gerenovska
Pagatavošana
1 min
1. Pagatavošana:
2. Labi nomazgātiem nemizotiem kartupeļiem nogriež apakšiņas un liek cepeškrāsnī uz restēm cepties.
3. Cep apmēram 20 min vai kamēr kartupeļi mīksti.
4. Vēl karstiem nogriež cepurītes un izņem mīkstumu tā,lai miziņa paliktu vesela.
5. Kartupeļu mīkstumu samaisa ar sviestu,daļu sarīvētā siera,olas dzeltenumu un sasmalcinātu šķiņķi.Šo masu ar kaudzi iepilda atpakaļ kartupeļu mizā,pārkaisa ar atlikušo sieru un zaļumiem.
6. vēlreiz liek cepeškrāsnī un cep tikmēr,kamēr siers ir izkusis.Pasniedz karstus kopā ar rūgušpienu vai paniņām
Uz augšu