Zviedru ansovis

2007. gada 4. aprīlis
Foto: Dace Kronberga
Pagatavošana
60 min
1. Liec sildīt cepeškrāsni uz 180 gr. (abas puses)
2. Nomizo un sarīvē kartupeļus uz lielās rīves. Samaisi masu kopā ar garšvielām, eļļu un sarīvētiem ķiplokiem.
3. Sagriez sīpolu mazos kubiciņos.
4. Ierīvē cepampannu ar sviestu vai eļļu.
5. Liec kārtojumu- kartupeļi
6. sīpols
7. ķilavu filejas
8. sīpols
9. kartupeļi
10. Sakul saldo krējumu ar vienu olu un zivs garšvielu. Pārlej to visu pāri sacepumam.
11. Saber rīvmaizi pāri visam (cik grib).
12. Cep cepeškrāsnī apm 40 min.
13. Labu apetīti!
14. Šis ir zviedru nacionālais ēdiens!
Uz augšu