Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zviedru ansovis

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Palieli kartupeļi 7 gab
  • Ķilavu filejas tauriņi 3 pakas
  • Ķiploki 3 gab
  • Saldais krējums 1 lielā paka
  • Ola 1 gab
  • Rīvmaize
  • Sīpols 1 liels gab
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Liec sildīt cepeškrāsni uz 180 gr. (abas puses)
  2. Nomizo un sarīvē kartupeļus uz lielās rīves. Samaisi masu kopā ar garšvielām, eļļu un sarīvētiem ķiplokiem.
  3. Sagriez sīpolu mazos kubiciņos.
  4. Ierīvē cepampannu ar sviestu vai eļļu.
  5. Liec kārtojumu- kartupeļi
  6. sīpols
  7. ķilavu filejas
  8. sīpols
  9. kartupeļi
  10. Sakul saldo krējumu ar vienu olu un zivs garšvielu. Pārlej to visu pāri sacepumam.
  11. Saber rīvmaizi pāri visam (cik grib).
  12. Cep cepeškrāsnī apm 40 min.
  13. Labu apetīti!
  14. Šis ir zviedru nacionālais ēdiens!

Pamatēdieni

Jaunākās receptes