Eļļas un etiķa mērce

Sastāvdaļas

  • ½ tējk. sāls
  • Naža gals maltu melno piparu
  • 2 ēdk. baltvīna etiķa
  • 4 ēdk. augu eļļas
  • 2 ēdk. sasmalcinātu zaļumu (estragons, pētersīļi, dilles u.c)
  • 2 sīki sasmalcināti sīpoli
  • 1 ķiploka daiviņa, izspiesta caur spiedi

Pagatavošana

1 min.
  1. Sāli un piparus sakuļ ar etiķi, līdz sāls ir izšķīdusi. Pievieno eļļu, zaļumus, sīpolus un ķiplokus un vēlreiz labi sakuļ.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi