Bize

Sastāvdaļas

  • Olbaltumi - 2 gab
  • Cukurs - 1 glāze

Pagatavošana

1 min.
  1. Olbaltumu saputot ar cukuru Līdz cietai massai. Cepeškrāsni Sakarsēt līdz 100 grādiem. Uz pannas uzlikt cepampapīru un uz tas baltu masu ar nelielu karotīti. Pa vidiņu var ielikt riekstiņu vai rozinīti. Kā kurš vēlas.
  2. Cept līdz kremveidīgas krasas apmeram 1 stunda.Kamer cepās cepeškrasņa durvis nedrīkst taisīt vaļā, svadāk nekas nesanaks.

Komentāri

es 2010. gada 3. novembris 12:11
man arī sanācalabi
Aiga Batare 2010. gada 26. augusts 13:12
nu man ar sanāca garšīgi un pietika ar kkur 20 minūtēm un es klāt liku vēl nedaudz citronskābes un vaniļas cukura... biku iekšā arī magones un rozīnes, bij garšīgi :)
maija 2010. gada 23. aprīlis 11:28
Nu man arī nekas labs nesanāca. Kādā tad temperatūrā jācep. Man bija 50 grādi un jau pēc 10 min apdega:( nesaprotu!? Uzpūtš smuki, bet, kā izņem ārā, tā saplok:( Vai ir vēl kas, kas jāzin?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti