Sākums > Receptes > Uzkodas

Pildīta siļķe ar sīpoliem un sieru

2007. gada 19. marts
Foto: Marita Bruņeniece
Pagatavošana
40 min
1. Siļķei izņem asakas,iekšas.
2. Siļķi sdala divās filejās.
3. Siļķi uz 24h iemērc pienā,lai noņemtu sāļumu,var mērcēt arī ūdenī.
4. Izmērcēto siļķi nosusina uz papīra dvieļa.
5. Sagatavo pildījumu
6. Apcep sīpolu,sarīvē sieru.
7. Ņemam vienu siļķes fileju ,liekam tai virsū ceptos sīpolus,tad rīvēto sieru,un beigās liek virsū otru siļķes fileju.
8. Pildīto siļķi panē sakultā olā ,tad apviļā rīvmaizē.
9. Noslēgumā siļķi ietin pergamenta papīrā un liek vārīties 170Ckarstā eļļā ik ilgi kamēr cepam papīrs palīek tumši brūnā krāsā.
Uz augšu