Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas gaļas plovs ar žāvētiem augļiem

2007. gada 13. marts
Foto: Inta Kursīte
Pagatavošana
100 min
1. Iemērcu rīsus ūdenī uz ~30min.
2. Iemērcu žāvētos augļus.
3. Apcepu gaļu, pievienoju sāli, piparus, vistas garšvielu, kariju, ievietoju katlā, pievienoju nedaudz ūdeni un sautēju ~30 min.
4. Nomizoju un sagriežu (nerīvēju) burkānus stienīšos.
5. Kad gaļa ir pasautējusies ~30-40 min, pievienoju burkānus, uzbriedušos augļus un pa virsu izmērcētos rīsus. Pieleju ūdeni tā, lai tas knapi apsedz rīsus. Lieku vāku un nelielā karstumā (manai elektriskaiplītij ir 6 pozīcijas, es lieku uz 2) sautēju 40 min. Nemaisu.
6. Pēc 40 min samaisu visas sastāvdaļas. Izslēdzu plīti un atstāju katliņu uz plīts vēl kādas 20 min.
Uz augšu