Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas spārniņu sautējums ar dārzeņiem un ananasiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g vistas spārniņu
  • Garšvielas: sāls, pipari, karijs, vistas garšvielas
  • 4 -5 vidēja lieluma burkāni
  • 7 -10 vidēja lieluma kartupeļi
  • 1 bundža kokosa piena
  • 1 bundža konservētu ananasu
  • 2 -3 vidēja lieluma paprikas
  • Vidēja lieluma ziedkāposts
  • (dārzeņu daudzumu var variēt atkarībā no katliņa lieluma un garšas īpatnībām)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Apcepu vistas spārniņus,pievienoju garšvielas (sāli, piparus, kariju, vistas garašvielas), lieku katliņā, apleju ar kokosa pienu, sautēju apmēram 30 min.
  2. tad pievienoju sagrieztus kubiciņos burkānus un kartupeļus, turpinu sautēt (ja par maz šķidruma, pievienoju nedaudz ūdeni).
  3. kad burkānui un kartupeļi kļuvuši mīksti, pievienoju puķkāpostu rozetītes un sagrieztu papriku, minūtes 10 turpinu sautēšanu tā, lai paprika un puķkāposti nepaliek mīksti, bet negatavi un skraukšķīgi, beigās pievienoju bundžiņu konservēto ananasu (kubiciņos). Ja gribas vēl kreptīgāku pievienoju kādu garšvielu no xxx firmas austrumu klāsta, man vislabāk patīk indiešu pedeva vistai, bet der arī Taizemes piedevas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas