Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas spārniņu sautējums ar dārzeņiem un ananasiem

2007. gada 12. marts
Foto: Inta Kursīte
Pagatavošana
60 min
1. Apcepu vistas spārniņus,pievienoju garšvielas (sāli, piparus, kariju, vistas garašvielas), lieku katliņā, apleju ar kokosa pienu, sautēju apmēram 30 min.
2. tad pievienoju sagrieztus kubiciņos burkānus un kartupeļus, turpinu sautēt (ja par maz šķidruma, pievienoju nedaudz ūdeni).
3. kad burkānui un kartupeļi kļuvuši mīksti, pievienoju puķkāpostu rozetītes un sagrieztu papriku, minūtes 10 turpinu sautēšanu tā, lai paprika un puķkāposti nepaliek mīksti, bet negatavi un skraukšķīgi, beigās pievienoju bundžiņu konservēto ananasu (kubiciņos). Ja gribas vēl kreptīgāku pievienoju kādu garšvielu no xxx firmas austrumu klāsta, man vislabāk patīk indiešu pedeva vistai, bet der arī Taizemes piedevas.
Uz augšu