Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Grilēta vista ar cēzara salātiem

Kolekcijas: Grila ēdienu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 1 paciņa klasiskās marinādes vistas gaļai
  • Mērcei: 2 olas dzeltenumi
  • 1 ½ ēdamk. sinepju
  • 1 ½ ēdamk. baltvīna etiķa
  • 1 dl olīveļļas
  • ½ dl augu eļļas
  • 2 gab. anšovu filejas
  • 1 ½ tējk. ķiplokpiparu
  • 1 ½ dl rīvēta Parmesānas siera
  • Salātiem: 1 buntīte salātlapu
  • ½ garenās daiviņās sagriezta gurķa
  • 1 kastīte ķekaru tomātu plānās strēmelītēs sagriezts Parmesānas siers
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ieliek plastikāta maisiņā vistas fileju, pievieno marinādi un atstāj vienu stundu nostāvēties. Grilē uz vidējas uguns 3 minūtes no katras puses. Mērcei virtuves kombainā sajauc olas dzeltenumus, sinepes un etiķi. Uzmanīgi pielej olīveļļu un augu eļļu. Pievieno anšovus, ķiplokpiparus un sieru. Samaisa salātu sastāvdaļas un pievieno mērci, rotā ar plānām Parmesānas siera strēmelītēm.
  2. Ieteikums! Klāt pasniedz grilētus kartupeļus, kas apslacīti ar ķiploku eļļu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas