Grilēta vista ar cēzara salātiem

Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 1 paciņa klasiskās marinādes vistas gaļai
  • Mērcei: 2 olas dzeltenumi
  • 1 ½ ēdamk. sinepju
  • 1 ½ ēdamk. baltvīna etiķa
  • 1 dl olīveļļas
  • ½ dl augu eļļas
  • 2 gab. anšovu filejas
  • 1 ½ tējk. ķiplokpiparu
  • 1 ½ dl rīvēta Parmesānas siera
  • Salātiem: 1 buntīte salātlapu
  • ½ garenās daiviņās sagriezta gurķa
  • 1 kastīte ķekaru tomātu plānās strēmelītēs sagriezts Parmesānas siers

Pagatavošana

1 min.
  1. Ieliek plastikāta maisiņā vistas fileju, pievieno marinādi un atstāj vienu stundu nostāvēties. Grilē uz vidējas uguns 3 minūtes no katras puses. Mērcei virtuves kombainā sajauc olas dzeltenumus, sinepes un etiķi. Uzmanīgi pielej olīveļļu un augu eļļu. Pievieno anšovus, ķiplokpiparus un sieru. Samaisa salātu sastāvdaļas un pievieno mērci, rotā ar plānām Parmesānas siera strēmelītēm.
  2. Ieteikums! Klāt pasniedz grilētus kartupeļus, kas apslacīti ar ķiploku eļļu.

Komentāri

Anna Ancāne 2009. gada 20. oktobris 19:14
Cēzara salātos gan gurķi un tomāus klāt neliek

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni