Komentāri par: Vienkāršs kartupeļu sacepums franču gaumē

Vidutis Venckus 2018. gada 4. novembris 19:11
Būs japamegina.
BellaDonna 2016. gada 28. aprīlis 20:26
Mēģinājusi neesmu, lai spriestu, bet man rodas tikai loģisks jautājums- saldais krējums vismaz 35% tauku, sviesta piciņas, vismaz 62% tauku saturs. Domāju, ka tālāk vairs nevajag neko rakstīt. Pati neesmu no "zupas izlasēm", bet pat man šķiet, ka tas ir nežēlīgi trekns ēdiens.
kristīne 2010. gada 13. novembris 20:29
loti garsiigi bet es vee klaat pievienoju caaļa kājiņas
Ieva 2010. gada 31. augusts 23:24
Es taisīju nedaudz savādāk un sanāca vienkārši fantastiski :)
Kartupeļus liku tainstūrveida stikla traukā kārtām. Pirmais kartupeļi, tad rīvēti sīpoli, tad žāvēta gaļiņa, un sviests nedaudz, pēc tam atkal kartupeļi, sīpoli, žāvēta gaļiņa, sviests. Kamēr trauks gandrīz pilns. Pēc tam to visu pārlēju ar saldo krējumu sajauktu ar garšvielām. Un kad viss jau gandrīz gatavs pa virsu pārkaisa sieru. Dievīgs
salvis ozols 2010. gada 4. maijs 14:11
loti garshigi kad tam visam klaat veel liek kidaatas kilavas!super
Grietiņa 2009. gada 25. augusts 13:50
Un vai kāds var pateikt-kā ir ar tiem stikla traukiem cepeškrāsnī?Nesaplīst?
kamene 2009. gada 22. augusts 14:21
Garšīgi! Arī pieliku žāvētu gaļiņu. Tikai sautēju gan 1,5h. Pēc stundas virsējās kārtas kartupeļi bija cieti.
Viesis 2009. gada 10. augusts 16:19
Bij garšīgi. Sviesta gan nevajag tik daudz. Papildus gan tika likta žāvēta gaļa plānās šķēlītēs un pa virsu siers
arvis kanavins 2009. gada 7. augusts 18:53
nenormaali labs eediens loti garsigi visi manejie sajusma
arturs jakovļevs 2009. gada 7. augusts 16:25
Ideali!!
Labu apetiti visiem ;)
Marija 2009. gada 4. augusts 17:26
Man vajadzēja ātri pagatavot maltīti un atradu šo sanāca ļoti ātri un gardi!

Visam pāri uzliku siera pamatīgu siera cepuri!!!




SUPER!!!
Ingrīda 2009. gada 30. jūlijs 18:48
Šovakar ēdām vakariņās. Es improvizēju vēl pieliekot dilles, žāvētu desu un kabaču salmiņus. Sviestu gan neliku, pārpilināju nedaudz eļļas. Sanāca ļoti garšīgi. Vienkāršākais jau vienmēr ir tas labākais!
gardēdis 2009. gada 24. jūlijs 19:55
šo ēdienu nevajag ēst bieži, bet ja vienu dienu to ēd, tad nākamajā dienā jau siekalas tek kā gribas atkal :)
ratatuils 2009. gada 14. jūlijs 12:25
būs garšīgāk ja pievienosiet klāt vēl rīvētu parmesan sieru!
Natalija 2009. gada 27. jūnijs 17:47
Manuprat biku par daudz sviesta,jo sanak trekns.
Sanita 2009. gada 1. jūnijs 11:04
Recepte ar fotogrāfijam-ļoti skaidri un saprotami,man ļoti patika

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes