Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
16
Jaunākie Vecākie
V
Vidutis Venckus
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Būs japamegina.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
BellaDonna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mēģinājusi neesmu, lai spriestu, bet man rodas tikai loģisks jautājums- saldais krējums vismaz 35% tauku, sviesta piciņas, vismaz 62% tauku saturs. Domāju, ka tālāk vairs nevajag neko rakstīt. Pati neesmu no "zupas izlasēm", bet pat man šķiet, ka tas ir nežēlīgi trekns ēdiens.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kristīne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
loti garsiigi bet es vee klaat pievienoju caaļa kājiņas
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es taisīju nedaudz savādāk un sanāca vienkārši fantastiski :)
Kartupeļus liku tainstūrveida stikla traukā kārtām. Pirmais kartupeļi, tad rīvēti sīpoli, tad žāvēta gaļiņa, un sviests nedaudz, pēc tam atkal kartupeļi, sīpoli, žāvēta gaļiņa, sviests. Kamēr trauks gandrīz pilns. Pēc tam to visu pārlēju ar saldo krējumu sajauktu ar garšvielām. Un kad viss jau gandrīz gatavs pa virsu pārkaisa sieru. Dievīgs
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
salvis ozols
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
loti garshigi kad tam visam klaat veel liek kidaatas kilavas!super
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Grietiņa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Un vai kāds var pateikt-kā ir ar tiem stikla traukiem cepeškrāsnī?Nesaplīst?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kamene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Garšīgi! Arī pieliku žāvētu gaļiņu. Tikai sautēju gan 1,5h. Pēc stundas virsējās kārtas kartupeļi bija cieti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Viesis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bij garšīgi. Sviesta gan nevajag tik daudz. Papildus gan tika likta žāvēta gaļa plānās šķēlītēs un pa virsu siers
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
arvis kanavins
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nenormaali labs eediens loti garsigi visi manejie sajusma
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
arturs jakovļevs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ideali!!
Labu apetiti visiem ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Marija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man vajadzēja ātri pagatavot maltīti un atradu šo sanāca ļoti ātri un gardi!

Visam pāri uzliku siera pamatīgu siera cepuri!!!




SUPER!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ingrīda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šovakar ēdām vakariņās. Es improvizēju vēl pieliekot dilles, žāvētu desu un kabaču salmiņus. Sviestu gan neliku, pārpilināju nedaudz eļļas. Sanāca ļoti garšīgi. Vienkāršākais jau vienmēr ir tas labākais!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
gardēdis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
šo ēdienu nevajag ēst bieži, bet ja vienu dienu to ēd, tad nākamajā dienā jau siekalas tek kā gribas atkal :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
r
ratatuils
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
būs garšīgāk ja pievienosiet klāt vēl rīvētu parmesan sieru!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
N
Natalija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Manuprat biku par daudz sviesta,jo sanak trekns.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sanita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte ar fotogrāfijam-ļoti skaidri un saprotami,man ļoti patika
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes