Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vienkāršs kartupeļu sacepums franču gaumē

2007. gada 8. marts
Foto: Agnese Stafecka
Pagatavošana
60 min
1. Nomizotus kartupeļus sagriež plānās šķēlēs.
Foto: Agnese Stafecka
2. Kārto ietaukotā stikla veidnē.
3. Pievieno smalki sagrieztus sīpolus.
Foto: Agnese Stafecka
4. Pārlej ar saldo krējumu, pievieno sāli un piparus un pāri visam liek sviesta piciņas.
Foto: Agnese Stafecka
5. Šauj sakarsētā cepeškrāsnī uz stundu cepties 195 C temperatūrā. No saldā krējuma beigās veidojas garšīga mērce.
Foto: Agnese Stafecka
6. Var uzkaisīt sieru un lociņus pēc vēlēšanās.
Foto: Agnese Stafecka
7. Labu apetīti!
Uz augšu